Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Ekomax International Srl

Angajati
11-50
Adresa
Str. Diamantului, Nr. 31, Bragadiru, judet Ilfov
Pagina web
www.ekomax.ro

Descrierea firmei

Ekomax International Srl reprezinta imbinarea perfecta a experientei dobandite in cei peste 16 ani de activitate, avand ca scop abordarea cu maxima eficienta a provocarilor datorate integrarii Romaniei in piata Europeana.

Principala noastra activitate o reprezinta productia detergentilor si a produselor cosmetice de inalta calitate, dupa retete originale, create in laboratoarele proprii.

Preocuparea noastra majora este de a investi in oameni, calitate, cercetare si dezvoltare.

Am depus toate eforturile pentru a oferi partenerilor nostri, seriozitate, promtitudine, calitate si flexibilitate.

Credem ca este responsabilitatea noastra sa stabilim un curs pentru un mod mai atent de a face afaceri, in care companiile sa actioneze in calitate de parteneri cu alte parti interesate pentru a crea un viitor mai luminos pentru intreaga planeta.

Produsele noastre reprezinta alternative sanatoase pentru comunitate si mediul inconjurator. In calitate de pionier in responsabilitatea corporativa, dorim ca produsele noastre sa faca o diferenta; de la dezvoltarea lor pana la productia, cumpararea, utilizarea si eliminarea lor. Evaluam intotdeauna cum sa reducem impactul asupra mediului, sa crestem performanta si siguranta.

Dorim sa oferim consumatorilor siguranta unei vieti mai curate si mai frumoase.

Joburile firmei

Axello