Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Egea Invest S.r.l

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Aurel Vlaicu, Nr. 6, Ploiesti, judet Prahova
Pagina web
-

Descrierea firmei

Obiectivul principal al colectivului firmei este obtinerea performantei si a fiabilitatii la produsele ce poarta emblema Egea Invest. Pentru aceasta S.C. Egea Invest S.R.L. are implementat un sistem de Management al Calitatii Mediului, Sanatatii si Securitatii Ocupationale care sa faca posibile:

Pe linie de calitate:
- cresterea reputatiei organizatiei si construirea unei imagini de excelenta a acesteia pe piata; - angajarea personalului in implementarea politicii organizatiei in domeniul calitatii pentru satisfacerea cerintelor legale, a asteptarilor clientilor si pentru imbunatatirea continua.

Pe linie de mediu:
- utilizarea rationala a resurselor naturale, actionand pentru reducerea deseurilor, a consumurilor de materii prime, a apei, a carburantilor si energiei intr-un mod care sa protejeze mediul, precum si pentru recuperarea si refolosirea materialelor; - prevenirea poluarii si evitarea poluarilor accidentale.

Pe linie de sanatate si securitate ocupationala:
- realizarea si demonstrarea performantelor in domeniul sanatatii si securitatii ocupationale prin controlul riscurilor legate de SSO asociate activitatilor societatii; - performantele SSO sa raspunda cerintelor Legii 319/2006 privind eliminarea sau minimizarea riscurilor pentru angajati.

Axello