Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Edil Obc Container Srl

Angajati
11-50
Adresa
Filipestii de Padure, Str. Platoului, judet Prahova
Pagina web
www.constructcontainer.ro

Descrierea firmei

Infiintata sub denumirea Edil Obc Container Srl, societatea noastra si-a propus sa raspunda cu promptitudine, seriozitate si garantie, clientilor actuali si potentiali, pe segmentul de piata al constructiilor civile si industriale si nu numai.

Pentru indeplinirea ireprosabila pe care dorim sa ne-o asumam, oamenii din EDIL OBC CONTAINER au adoptat in munca lor valori precum calitatea si promptitudinea, loialitatea fata de clienti si de parteneri, cat si respectarea fiecarui termen contractual prin prestarea unui serviciu sau distributia unui produs, stabilit de comun acord cu clientul.

Edil Obc Container SRL va raspunde fiecarei solicitari cu o singura deviza "Servicii Garantate lasandu-va pe Dumneavoastra in continuare sa apreciati daca serviciile noastre au intrunit cu brio motto-ul respectiv.

Containerele se pot realiza pe comanda si la diverse dimensiuni si dotari, in functie de necesitatile clientului.

Alte utilizari:
magazine containerizat, camping containerizat, spatiu universal de cazare/ stationare, adapost temporar sinistrati/ militar, central telefonica/electrica/ telecomunicatii, oficiu postal, punct service, curatatorie, uscatorie, buffet, restaurant, casierie, ghiseu facturare/ receptive client, magazine, etc.

Preturi incepand de la 1250 Euro.

Joburile firmei

Montator tamplarie PVC si Aluminiu - pentru Anglia
Toate orasele, Strainatate
31-01-2017
Instalator sanitar
Ploiesti
05-04-2009
Axello