Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Edichim S.r.l

Angajati
11-50
Adresa
Str. Garii, Nr. 88, Gaesti, judet Dambovita
Pagina web
-

Descrierea firmei

S.C. Edichim S.R.L. - infiinţată in august 1991, este o societate cu capital integral privat, cu sediul in Oraşul GĂEŞTI, Judeţul Dambovita - Romania. Domeniul principal de activitate al firmei este fabricarea şi comercializarea produselor chimice destinate tratării apelor recirculate in combinate chimice, petrochimice, centrale termice industriale şi de apartament, pentru asigurarea protecţiei suprafeţelor metalice impotriva coroziunii, depunerilor de cruste carbonatice şi dezvoltărilor microbiologice. Am dezvoltat in continuare o gamă largă de produse chimice pentru uz profesional şi uz casnic utilizate pentru protecţia, curăţirea şi dezinfectarea suprafeţelor.

Inhibitorii de crustă şi coroziune fabricaţi sunt produse obţinute prin aplicarea in producţie a brevetelor proprii de invenţii. S.C. EDICHIM S.R.L. are o bogată experienţă in tratamentul apelor recirculate, experienţă care s-a acumulat pe parcursul multor ani de aplicare a tratamentelor in combinate chimice si petrochimice, perioadă in care s-au căutat soluţii şi s-au adaptat problemelor specifice fiecărui sistem cu apa recirculată, clienţii fiind foarte multumiţi, obţinandu-se rezultate deosebite cu costuri mult mai mici faţă de alte oferte.

La inceput, pe langă produsele pentru tratarea apei, in portofoliul firmei mai existau şi alte produse, produse peliculogene (grunduri, vopsele, emailuri, lacuri şi diluanţii aferenţi), condiţionare de pigmenţi şi alte produse de uz general.

In timp, activităţile necesare dezvoltării unei game de produse pentru tratarea apei cat mai completă şi cat mai complexă, care să satisfacă in totalitate cerinţele clienţilor şi să fie competitive faţă de produsele concurente venite de la firme cu renume din afară, au condus la restrangerea activităţii şi direcţionarea cu precădere spre acest domeniu.

O muncă laborioasă a fost depusă in acest scop,
incununată cu recunoaşterea prin primul Brevet de Invenţie, cu numărul 110225 din anul 1995.

Acesta a fost un impuls important pentru a contimua studiile şi cercetările, cu aplicaţie directă in producţie şi in programele de tratament efectuate la beneficiari foarte importanţi, cu cerinţe stricte şi cu rezultate concrete. Astfel, in 1997, am obţinut in acest domeniu al doilea Brevet de Invenţie, cu numărul 111792.

Continuand studiile şi cercetările, am introdus in produsele noastre compuşi macromoleculari, astfel incat am dezvoltat inhibitori de crustă şi coroziune care să asigure o protecţie completă a suprafeţelor metalice, incununarea rezultatelor fiind dată de obţinerea Brevetului de Invenţie, cu numărul 121862 din anul 2004.

Joburile firmei

Inginer chimist
Gaesti
24-05-2019
Operator chimist
Gaesti
24-05-2019
Axello