Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Ecologic Solution Srl

Angajati
11-50
Adresa
Nr. 250, Finis, judet Bihor
Pagina web
www.ecologics.ro

Descrierea firmei

Societate autorizata de APM pentru colectare si transport deseuri periculoase si nepericuloase din diverse domenii de activitate.

// Preluare filtre ulei-350lei/t; uleiuri uzate auto, uleiuri vegetale, slamuri, namoluri, cleiuri, cauciucuri, slamuri si namoluri industriale, resturi de vaseline, emulsii, deseuri de coloranti, vopseluri, tonere si solventi, pamanturi imbibate cu substante periculoase, reactivi de laborator expirati, deseuri de ambalaje contaminate, etc.

DECONTAMINARE SI ECOLOGIZARE: colectare de deseuri chimice direct din bazine, rezervoare, lagune, bataluri; preluarea filtrelor de ulei

// Colectare deseuri de ulei uzat(auto+vegetal), filtre de ulei(350lei/t), slamuri si namoluri cleiuri, lacuri, resturi de vaseline, emulsii, deseuri de coloranti, vopseluri, tonere si solventi, pamanturi imbibate cu substante periculoase, reactivi de laborator expirati, ambalaje contaminate, etc.

DECONTAMINARE SI ECOLOGIZARE: colectare de deseuri chimice direct din bazine, rezervoare, lagune, bataluri; preluarea filtrelor de ulei; Colectare, recuperare deseuri industriale, in vederea tratarii si eliminarii.

Axello