Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Eco Prod Services Srl

Angajati
11-50
Adresa
Str. Combinatului, Nr 5B, Galati, judet Galati
Pagina web
www.ecoprodservices.ro

Descrierea firmei

Eco Prod Services Srl a fost fondata in 2007 in Galati, judetul Galati, cu capital in intregime privat romanesc si este o companie recunoscuta pe plan national, avand ca obiect de activitate managementul deseurilor.

Suntem interesati in formarea si deschiderea de noi puncte de lucru, in zone cu potential mare in colectarea deseurilor reciclabile.

Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate in domeniul colectarii si reciclarii deseurilor.

In prezent functionam cu un numar de 26 angajati specializati si in permanenta ne adaptam serviciile la cerintele pietii.

Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.Eco Prod Services Srl se preocupa de instruiree continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce este nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor.

Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi.

Joburile firmei

Asistent manager
Galati
06-03-2017
Agent comercial
Galati
06-02-2017
Sofer autoutilitara
Galati
18-10-2016
Axello