Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Dr. Kocher Srl

Angajati
11-50
Adresa
Str. Baicului, Nr. 82A, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.krause-systems.ro

Descrierea firmei

Istoric: Firma Dr. Kocher a fost infiintata in anul 1998, prin preluarea matriteriei fostei intreprinderi Electronica Industriala de catre firma Dr. Kocher GmbH.

Preluarea echipei si a spatiului de productie a fost completata de investitii in retehnologizare, in dezvoltare si in extinderea spatiului de lucru, care au transformat firma intr-o societate competitiva capabila sa ofere o paleta extinsa de produse si servicii.

Activitatea de baza a firmei Dr. Kocher SRL este productia de matrite pentru turnare sub presiune si matrite de injectie pentru masa plastica, executia de piese turnate sub presiune si executia de diverse confectii metalice de mici dimensiuni. Noile activitati ale firmei Dr. Kocher SRL sunt comercializarea de scari si schele si inchirierea de schele de fatada produse de firma KRAUSE Germania si comercializarea, proiectarea si executia de masini unelte CNC.

In prezent suntem unici reprezentanti in Romania pentru firma germana producatoare de componente pentru masini CNC si centre de prelucrare cu comanda numerica ISEL Automation si pentru firma japoneza producatoare de masini de eroziune SODICK.

Dr. Kocher SRL este certificat ISO 9001.

Axello