Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Dot Network Solutions

Angajati
11-50
Adresa
Basarabia, Nr. 55, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.dotnetwork.ro

Descrierea firmei

Dot Network Solutions Srl. este partenerul pe care si-l doresc toti, este partenerul de care ai nevoie pentru ca afacerea ta sa fie profitabila.

Cu o experienta vasta in servicii IT si consultanta, misiunea noastra este de a deveni un partener de incredere pentru companiile locale care doresc externalizare departamentului IT.

Dot Network Solutions Srl. este una din companiile cu o ascensiune rapida in acest domeniu, acum cu un portofoliu ce depaseste 30 de clienti.

Credem ca cea mai buna modalitate de a construi o relatie de lunga durata cu un partener este de a-i anticipa nevoile, de a-i oferi servicii de cea mai buna calitate si la momentul potrivit.

Oferim o varietate de servicii, de la vanzari de echipamente la servicii de mentenanta,reparatii, consultanta, adresandu-ne companiilor care au nevoie de suport asigurat pentru tehnica de calcul.

Angajamentul nostru de a furniza clientilor servicii de cea mai buna calitate se reflecta in atentia deosebita pe care o acordam formarii profesionale a angajatilor.

Axello