Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Dino Piccolino

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Sos. Iancului, Nr. 53, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
-

Descrierea firmei

Teatrul Dino Piccolino inseamna o mana de oameni pasionati de arta, care doresc din suflet sa ofere copiilor momente de neuitat.

Lumea copiilor este un taram pe care nu poti pasi decat atunci cand intelegi delicatetea, inocenta si profunzimea sufletului celor mici iar noi vrem sa aducem un plus de frumusete prin povestile carora le dam viata.

Spectacolele pe care vi le oferim sunt originale prin abordare si punere in scena iar temele sunt mereu educative si adaptate varstei micilor spectatori. Papusile noastre sunt create special pentru fiecare reprezentatie iar scenariile, costumele si muzica sunt concepute in exclusivitate pentru trupa noastra.

Obiectivul echipei Dino Piccolino este sa ridice la nivel de expresie artistica unica, fiecare spectacol deoarece publicul nostrum drag sunt ceea ce avem mai de pret, copiii.

Spectacolele pregatite cu migala pot fi vizionate la sediul gradinitei sau in orice locatie convenita cu parintii, atunci cand ne solicitati pentru animarea petrecerilor private organizate pentru copii.

Echipa Dino Piccolino este compusa din persoane licentiate in arta plastica si teatru, dornice sa-si puna cunostintele si priceperea in slujba creatiei.

Vom fi oricand bucurosi sa va cunoastem sa ne imprietenim, sa ne distram si sa invatam impreuna !

Joburile firmei

Actor - Animator petreceri
Bucuresti
08-09-2015
Actor- Animator petreceri
Bucuresti
08-09-2015
Actor- Animator petreceri
Bucuresti
21-08-2013
Actor
Bucuresti
14-01-2013
Manager part-time
Bucuresti
24-11-2011
Ursitoare
Bucuresti
23-10-2011
Animatori petreceri, ursitoare
Bucuresti
02-06-2011
Actor-animator petreceri
Bucuresti
01-05-2011
Axello