Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Digital Trident Adv

Angajati
51-100
Adresa
Str. Emil Racovita, nr. 10, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
-

Descrierea firmei

Web-2-Print se doreste sa fie interfata simpla si utila dintre orice departament de achizitii sau marketing al unei companii, cu una dintre cele mai dinamice tipografii din Bucuresti.

In peste 15 ani de experienta, am invatat impreuna cu clientii nostri ce inseamna seriozitatea, lucrul sub presiune, lucrul bine facut si un termen limita.
Tiparim cu succes in tipografia noastra din Bucuresti, Web-2-Print.ro, offset si digital:

- flyere; pliante; wobblere; door-hangere; mape pentru evenimete; brosuri; reviste; cataloage de arta cu scoarte cataloage corporate cusute cu ata sau brosate cu PUR; notesuri; carnete; notebookuri; agende cusute cu ata, agende cu spira; calendare de birou si de perete; ambalaje cosmetice; cutii pentru hoteluri si SPA; cutii; etichete; stickere; antete; carti; carti pentru copii; cataloage si brosuri; carti de vizita.

Finisari si innobilari:
- plastifieri mate sau lucioase si lacuiri UV
lacuiri cu diverse arome, Braille sau diverse tipuri de glitter; cerneluri razuibile; plastifieri soft-touch, antireflex sau antibacteriene; embosare; timbru sec; folio in diverse culori sau tip holograma; coasere cu ata in diverese culori; brosare; spiralari metalice; inserieri; stantari.

Tipar digital in format 33 x 70 cm.
Solutia optima pentru tiraje mici executate foarte repede.

Tiparim pe masini de ultima generatie Konica Minolta Accurio Press 6120:

- brosuri si cataloage; flyere; afise invitatii si plicuri; taloane; notesuri; calendare de birou si agende cu spira metalica.

https://www.web-2-print.ro/

Axello