Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Digital Telecomms Srl

Angajati
11-50
Adresa
Sos. Oltenitei, Nr. 35-37, Sect. 4, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
-

Descrierea firmei

Firma Digital Telecomms Srl a fost infiintata in 1996 avand ca obiect de activitate productia de echipamente si servicii pentru retele de telecomunicatii.

Avand o dotare tehnica la cele mai inalte standarde¬ Digital Telecomms produce¬ componente pasive pentru retele de fibra optica¬ patchcord-uri de fibra optica,¬ attenuatori, splittere/filtre conectorizate pentru FTTX, WDM, DWDM, sisteme de distributie de mare capacitate, ODF-uri, cutii de perete casete de sudura, cutii de jonctiune, cabinete si rack-uri de 19/ 21 inch pentru¬ ¬ telecomunicatii Indoor/ Outdoor si accesorii..

In anul 2008, a fost infiintat Departamentul de Mecanica pentru proiectarea si productia de confectiilor¬ ¬ metalice¬ ¬ specifice: rack-uri si cabinet de interior/ exterior, accesorii, dulapuri si cutii de distributie de joasa tensiune, etc.

Activitatea societatii are la baza spatii proprii de proiectare si productie, o dotare tehnica complexa si moderna: strung, freza, ghilotina, echipamente sudura in puncte si in mediu de gaz protector pentru aluminiu, otel, inox, stanta CNC Trumpf, abkant Trumpf, instalatie de vopsire in camp electrostatic, etc.

Joburile firmei

Axello