Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Dgm International S.r.l

Angajati
5-10
Adresa
Str. Samuel Brukenthal, Nr. 94, Avrig, judet Sibiu
Pagina web
-

Descrierea firmei

Inca de la infiintare Dgm International S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.

Cu o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de role pentru benzi transportoare si suporti pentru role, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Avem o experienta indelungata pe piata din Europa de Vest.

Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii                                                                de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.

Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata.

Dgm International S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra.

Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Axello