Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Devverse Business

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Crinului, Nr.7, Sebes, judet Alba
Pagina web
www.energystore.ro

Descrierea firmei

Orice expert stie ca este crucial sa ai echipamente pe care te poti baza. Bateriile noastre vor restabili fiabilitatea si eficienta deplina a sculelor si uneltelor tale electrice. Specialistii nostrii lucreaza permanent pentru tine.

O baterie noua reda mobilitatea laptop-ului tau Bateriile noastre sunt complet compatibile si echipate cu celule de inalta calitate conform solicitarilor tale.Specialitatea noastra este revitalizarea laptopului tau.

Acumulatorii externi au devenit o necesitate intr-o lume dominata de dispozitive mobile. Confortul pe care il ofera poate fi cu adevarat de nepretuit.Acumulatori creati special pentru nevoile tale.

Uneltele dumneavoastra electrice au nevoie de o baterie mai puternica? La noi vei gasiti aproape orice acumulator sau baterie dorita.

Bateria sau acumulatorul laptopului este una dintre cele mai importante componente, deoarece ea sustine si alimenteaza mobilitatea, care este esenta unui laptop.
Va stam la dispozitie cu o serie larga de baterii, acumulatori si incarcatori pentru: laptop, unelte electrice, aparate foto, camere video, UPS, GPS, telefon mobil .

Axello