Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Deutz Romania SRL

Angajati
11-50
Adresa
Str. Brailei, Nr. 332, Camera 1, Galati, judet Galati
Pagina web
www.imlmotoare.ro

Descrierea firmei

S.c. International Motoare Leader S.r.l. este o societate comerciala infiintata in anul 2007 prin asocierea IML Motori S.p.A. - Italia (www.imlgoup.it ) si o parte romana.

Promovarea noiii societati precum si denumirea comerciala este IML Motoare.

Experienta de peste 100 de ani a IML Motori S.p.A. in domeniul produselor si serviciilor Deutz vine sa sustina ideea unei dezvoltari durabile in conditiile asigurarii unui ambient profesionist. De notat este faptul ca IML Motori S.p.A. este pricipalul client la nivel mondial al Deutz A.G. cu o cifra de afaceri de peste 80 mil EURO.

Societatea dispune de o suprafata de hala acoperita de cca. 350 m2 si spatiu operativ - birouri - de cca 150 m2. Cu o echipa de 12 persoane, departamente dedicate si suport de clienti corespunzatoare, IMLmotoare asigura in mod direct suport tehnic pentru o gama larga de aplicatii.

IMLmotoare a promovat inca de la inceput o buna imagine a produselor Deutz in piata romaneasca si a realizat parteneriate cu peste 240 de clienti. In portofoliul IMLmotoare intra societati precum constructii cai ferate, societati de constructii drumuri si poduri ateliere de reparatii diverse sau clienti finali posesori ai unui utilaj cu motor Deutz.

Dupa incheierea anului 2010 IMLmotoare a devenit cel mai important client al DEUTZ A.G. in zona tarilor balcanice. Dezvoltarea permanenta a fost posibila prin implementarea unor strategii de vanzare deosebite si prin extinderea acoperirii nationale prin Centrele Regionale de Asistenta Tehnica ( CRAT ).

Sediul societatii este in Romania, Galati, str. Brailei 332 -1, 800369.

Joburile firmei

Inginer service motoare diesel
Galati
09-02-2015
Reprezentant vanzari Bucuresti
Bucuresti
15-04-2014
Axello