Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Detailing Auto Slobozia

Angajati
mai putin de 5
Adresa
M. Sadoveanu, Slobozia, judet Ialomita
Pagina web
-

Descrierea firmei

Totul a pornit de la o mica nemultumire. In anul 2010 am achizitionat o limuzina pentru organizari evenimente.

Eram hotarat sa fac orice ca masina sa arate mereu ca in prima zi. Dupa numai 3 luni am observat ca pe caroserie apar mici zgarieturi, pete de bitum, rasina de arbori si partile de nichel-crom incep sa "paleasca". Nu gaseam raspuns la toate astea. Baietii incaltati in slapi de la spalatorie nu aveau raspuns. Eram atat de indignat, ca nu voiam sa mai privesc zonele cu defecte ale masinii. Bagam masina in garaj cu fata, numai sa nu mai fie nevoie sa vad defectele din fata. In disperarea mea de cautare a raspunsului am ajuns sa cunosc serviciile de detailing auto. Am mers acolo si.....BINGO ! Reusisem sa rezolv defectele care nu-mi dadeau liniste.

Am fost atat de fascinat ca tot anul 2011 am invatat, am lucrat, m-am documentat si pregatit in acest domeniu. Acum sunt autorizat si daca si tu esti la fel de indignat de starea masinii tale, te astept sa-ti spun,nu doar ce trebuie sa faci, ci si ce este mai important este ce nu trebuie sa mai faci.

Detailing interior-exterior, Tratamente caroserie, Polish auto, Polish faruri, Polish parbriz, Reparatii fisuri parbrize, Reparatii bari/spoiler/fusta, Folii geamuri, Folii caroserie (colantare).

0728.298.350

Axello