Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Desman Infomed Srl

Angajati
5-10
Adresa
Bucuresti, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
http://www.desman-infomed.ro

Descrierea firmei

Societatea Desman Infomed specializata in colectarea deseurilor periculoase/nepericuloase, asigura si ofera intreaga logistica privind transportul deseurilor periculoase si nepericuloase pentru clienti.

Putem prelua deseuri printr-un serviciu rapid de colectare asigurat de autoutilitare cu capacitate de maxim 3.5 tone siĀ intocmirea/completarea documentelor aferente astfel incat acesta sa se poata derula in cele mai bune conditii.

Transportul deseurilor periculoase este autorizat de Agentia Nationala pentru Protectia Mediului prin documentul numarul 229/2013.
Intreg personalul ceĀ deserveste unitatea de transport este instruit si atestat cu Certificate ADR, care reglementeaza transportul de deseuri periculoase.

In cadrul departamentului logistic al societatii puteti contacta specialisti instruiti ca si Consilier de Siguranta in transportul deseurilor periculoase, care va pot indruma in privinta ambalajelor ce pot fi folosite si etichetarea acestora sau documentele de transport in conformitate cu cerintele legale.

Joburile firmei

Sofer Bucuresti
Bucuresti
29-07-2020
Axello