Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Depolog Srl

Angajati
5-10
Adresa
Republicii, Nr. 3, Reghin, judet Mures
Pagina web
depologsrl@gmail.com

Descrierea firmei

Compania noastra ofera profesionalism si fiabilitate in domeniul sistemelor logistice complexe. Firma se ocupa indeosebi de planificarea, optimizarea si vanzarea sistemelor de rafturi. Suntem parteneri oficiali ai firmei SSI- SCHAFER.

Fiind o intreprindere de succes, clientii beneficiaza de o experienta de peste 16 ani in domeniul logisticii de depozitare.

Printre clientii nostri se numara firme internationale si nationale cu renume din numeroase domenii de activitate.

Servicii:
-un alt serviciu oferit de firma noastra este montarea sau demontarea sistemelor de rafturi, precum si relocarea lor national sau international.

Software Logistic -WMS- dezvoltat pe baza unei platforme tehnologice modulare, fiind astfel foarte flexibil, care administreaza toate aspectele unui centru de distributie sau a unui depozit aferent unei unitati de productie, acoperind toate operatiile, incepand de la receptia si stocarea marfii, pina la selectarea avizelor, mixarea marfii, incarcarea si livrarea ei, incluzand inventarul depozitului,optimizarea depozitului, etc.

Un aspect important pentru noi este consultanta clientilor.

Impreuna vom planifica desfasurarea activitatilor iar in caz de nevoie va oferim atat la nivel national cat si international solutii pentru diferite proiecte.

Datorita experientei si cooperarii cu producatorii de rafturi, va putem oferi pentru orice depozit sistemul de rafturi potrivit.

Profitati de experienta noastra.

Cu placere va stam la dispozitie pentru o cerere de oferta.
e-mail:depologsrl@gmail.com

Axello