Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Depanero Srl

Angajati
101-500
Adresa
Sos. Orhideelor, Nr. 27-29, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.depanero.ro

Descrierea firmei

Din 2011 pana in august 2014 ne-ati cunoscut sub numele de Servskills.

Astazi Depanero totalizeaza mii de ore de experienta de service si pregatire profesionala precum si mii de ore de relatii cu clientii in domeniile electro IT, electrocasnice mici si mari, tablete si telefoane mobile.

Viziunea noastra este sa reparam ce bagi in priza. Misiunea noastra este sa garantam si sa readucem clientilor confortul in utilizarea echipamentelor din viata de zi cu zi.

Investitia in tehnologie de inalta performanta, pregatirea personalului si produsul inovator Garantie Extinsa sustin livrarea unui serviciu impecabil pentru o medie de 20.000 clienti in fiecare luna.

Echipa Depanero este compusa din tehnicieni cu experienta in testarea si diagnosticarea unei game foarte largi de produse: notebook-uri si tablete, componente IT si periferice, echipamente audio-video, multifunctionale si imprimante, telefoane mobile si chiar electrocasnice diverse.

In prezent Depanero este compania cu unul din cele mai moderne centre de service din Romania, cu peste 70 de parteneriate avute cu furnizori si centre de service autorizate care asigura remedierea problemelor la produsele cu garantii speciale: Garantia All Inclusive, Garantia Plus precum si serviciul Service Expres.

Joburile firmei

Manipulant marfa
Bucuresti
04-04-2018
Montator aer conditionat
Bucuresti
04-04-2018
Axello