Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Delta Invest Srl

Angajati
5-10
Adresa
Nr. 282 A, Cartiu, judet Gorj
Pagina web
www.casacartianu.ro

Descrierea firmei

Gorj... natura, traditie, cultura, istorie, ospitalitate si poveste.

Atribute, care cheama turistul pe aceste meleaguri, invitandu-l in sufletul povestii gorjene acolo unde numele Brancusi pare ca se aude peste tot, chiar de Masa Tacerii isi tace pe veci destinul de piatra.

Sunt nenumarate locurile pe care Gorjenii le considera sfinte, binecuvantate de natura si de istorie, locuri care devin rand pe rand file de poveste, dintr-un volum ce pare sa inceapa cu "A fost odata in Gorj".

Si tot de-atunci, de-atunci de cand primele file de poveste incepeau a se scrie sta marturie Cula Cartianu simbol de arhitectura gorjeneasca cladita in anul 1760 in vremurile-n care boierii erau boieri iar timpurile imbracau o nobila haina.

Despre toate acestea, va putem povestii noi, urmasii Familiei Cartianu, invitandu-va in propria noastra pensiune, la margine de padure deasa, la doar 5 km de Targu Jiu, acolo unde la umbra batranei Cule are sa se inalte, imbracand aceeasi arhitectura tipic gorjeneasca, Pensiunea Casa Cartianu, pensiune recomandata atat pentru turismul de afaceri cat si pentru cel de relaxare.

Axello