Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Delta Energy Invest Srl

Angajati
5-10
Adresa
Str. Batistei, Nr. 18, Sector 2, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.supergeneratoare.ro

Descrierea firmei

Cu e experienta de peste 7 ani, Delta Energy Invest S.R.L este distribuitor general in Romania pentru producatori de renume din Europa, Japonia si Marea Britanie.

Dispunem de generatoare pentru toate categoriile de utilizatori. Incepand de la consumatori mici (uz caznic, filiale, pompe de apa), pana la consumatori mari (hoteluri, blocuri, depozite industriale, platouri de filmari, etc).

Generatoarele industriale sunt sunt echipate cu cea mai variata gama de motoare diesel: Perkins, Deutz, Ricardo, Iveco, Volvo, John Deere, Lombardini, Kohler, Robin Subaru, Mitsubishi, Cummins, MTU, Doosan, Yanmar, Kipor, Diamond.

Avem cea mai variata gama de: generatoare de curent si UPS-uri industriale, aparate de sudura, compresoare de aer si motocompresoare, centrale termice, incalzitoare, pompe de apa si hidrofoare, apalate de spalat sub presiune, scule electrice, freze de zapada si utilaje agricole oferind solutii de calitate tuturor clientilor nostri.

Avem in oferta si utilaje pentru constructii: autobetoniere, betoniere profesionale, mai-uri compactoare, excavatoare, malaxoare, masini de taiat asfalt / beton, masini de taiat gresie/faianta, masini de spalat cu presiune, motocompresoare, motopompe, nacele, pompe tencuiala, schele etc.

Axello