Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Dekon Business Solutions

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Sector 6, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.dekon.biz, www.resursedetraining.ro

Descrierea firmei

Solutii integrate de evaluare, dezvoltare si recrutare.

Construirea de echipe mai puternice. Depasirea obstacolelor de comunicare. Supravegherea sub presiune. Recrutarea unui nou membru in echipa sau identificarea celor ce au potential de avansare. Oricare ar fi problema sau nevoia la locul dumneavoastra de munca, exista o solutie Dekon Business Solutions care va ajuta sa gestionati situatia. Resursele noastre integrate variaza de la simple moduri de a sparge gheata la evaluari si experiente complete de invatare. Dekon Business Solutions este DISTRIBUITOR AUTORIZAT pentru RESURSE DE TRAINING SI DEZVOLTARE.


ASSESSMENT CENTER & TESTARE PSIHOLOGICA SI APTITUDINALA
Evaluarile Dekon Business Solutions sunt o modalitate excelenta de a identifica nivelul de dezvoltare a aptitudinilor, a competentelor si preferintele comportamentale. Instrumentele noastre de testare si evaluare bazate pe teorie ofera posibilitatea de a dobandi constiinta propriilor puncte forte sau puncte de imbunatatit, de a interactiona cu ceilalti, de a invata noi abordari si de a dezvolta o ?foaie de parcurs? pentru imbunatatirea competentelor si performantelor. Testele psihologice utilizate de noi in assessment center sau independent sunt etalonate si validate pentru populatia Romaniei si sunt acreditate de Asociatia Psihologilor din Romania. Un alt avantaj este acela de aplicare on-line a majoritatii acestora.

TRAINING REPRODUCTIBIL / E-LEARNING / E-BOOK www.resursedetraining.ro
Pentru o strategie completa in rezolvarea problemelor de la locul de munca, beneficiati de puterea trainingului reproductibil Dekon Business Solutions. Oferim o gam? variata de solutii, printre care cursuri cu durata de o zi, de mai multe zile, REPRODUCTIBILE (o data achizitionate se pot utiliza nelimitat in organizatii) pentru a face fa?? provoc?rilor organizationale si a imbunatati performantele. De asemenea, oferim la cerere livrarea cursurilor, coaching facilitatori ?i atestarea instructorilor interni.Solicitati informatii despre TRAINING REPRODUCTIBIL sau consultati BESTORE.

SIMUL?RI www.resursedetraining.ro
Incurajati invatarea practica prin intermediul simularilor (este de preferat sa exersam aterizarea intr-un simulator de zbor decat pilotand un avion adevarat). Confruntand participantii cu o situatie imaginara pe care sa o impartaseasca, le asigurati un nivel de confort care sa permita discutarea problemelor organizationale reale si identificarea modurilor de aplicare a noilor cunostinte in interactiunile zilnice. Solicitati informatii despre COLECTIILE DE SIMULARI REPRODUCTIBILE.

ACTIVIT??I www.resursedetraining.ro
Imbina?i orice tip de formare / training / sedinta cu mult entuziasm de invatare. De la moduri de a sparge gheata (ice break) ?i elemente de demarare a conversatiilor la exercitii complete, Dekon Business Solutions pune la dispozitie peste 700 activitati. Alegeti dintr-o gama de colectii de activitati si exercitii care dezvolta competente de comunicare, servicii clientii, consolidarea echipei, vanzari, rezolvarea problemelor si multe altele. Solicitati informatii despre COLECTIILE DE ACTIVITATI si RESURSE PENTRU TRAINERI.

JOCURI
Jocurile Dekon Business Solutions ofera o evadare din cotidian ? un mod creativ de a analiza problemele care constituie obstacole ale performantei in organizatiile din prezent, de a uni echipe. In timp ce invatarea este amuzanta, informatiile evidentiaza aspectele care trebuie schimbate la locul de munca.

RECRUTARE SI SELECTIE
Procesul DEKON de selectie al candidatilor se focuseaza atat pe identificarea noului membru din echipa dvs. care sa se potriveasca atat cerintelor postului dar si cerintelor coechipierilor si organizatiei.

Vizitati-ne pe    www.dekon.biz si www.resursedetraining.ro

Joburile firmei

Coordonator zonal Deva/ Sibiu
Deva, Sibiu
02-09-2010
Trainer intern de vanzari (moldova & centrul tarii)
Bacau, Iasi, Piatra Neamt, Sibiu, Suceava
01-07-2010
Contabil
Bucuresti
20-03-2010
Account manager - IT
Bucuresti
20-03-2010
Brand manager - cosmetice de lux
Bucuresti
15-03-2010
Category Manager Food
Bucuresti
19-02-2010
Axello