Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Deco Deluxe Business Concept SRL

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Amurgului, Nr. 38F, Sp. Com. 4, Popesti Leordeni, judet Ilfov
Pagina web
-

Descrierea firmei

Ne plac lucrurile si obiectele care au suflet. Cele care spun o poveste despre cel care le-a avut inainte, dar si despre cel care le va cumpara si nu in ultimul rand despre noi Mi Casa Decor, cei care le aducem in casele voastre, pentru ca acestea sa prinda viata si sa va bucure si sa-i impresioneze pe cei care va calca pragul.

Decoratiunile interioare pe care le comercializam sunt obiecte rare, antichitati, retro, vintage, din toata Europa, multe dintre ele lucrate si decorate, pictate manual, cu materiale superioare pentru perioada in care au fost realizate. De aceea stocurile pentru fiecare obiect sunt fiecare limitate si foarte rar pot fi doua bucati din acelasi obiect.

Mereu atenti la dorintele clientilor nostrii pe MiCasaDecor vei gasi farfurii / obiecte Limoges, Fragonard, portelan Bavaria, Royal Doulton, Spode, Wedgwood, ceasuri, vaze pictate manual, portelan spaniol si portughez, candelabre si sfesnice lucrate manual, obiecte decorative din cupru, alama, bronz, zinc, onix, cobalt, decor lemn oriental, african, viniluri, tacamuri, mobila, tablouri, picturi in ulei fiecare dintre ele la fel de unice.

Axello