Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Debt Security Srl

Angajati
11-50
Adresa
Str. Pietei, Nr. 6, Recas, judet Timis
Pagina web
www.debtsecurity.ro

Descrierea firmei

Cunoastem situatia financiara din ultima perioada si dorim sa venim in sprijinul dvs.

Oferta noastra de colectare si recuperare debite se refera la situatiile in care dvs aveti in contabilitate facturi emise catre partenerii dvs de afaceri si ramase neincasate.

Debt Security este o companie formata dintr-o echipa de profesionisti cu o vasta experienta in domeniu, care se implica cu succes in procesele recuperarii creantelor atat pe cale judiciara cat si pe cale extrajudiciara.

Aria de acoperire a serviciilor noastre de recuperare creante si colectare debite se refera atat la debitori persoane fizice cat si la persoane juridice pe intreg teritoriul Romaniei si in statele membre UE.

Obiectivul nostru este sa convingem debitorul, folosind numai proceduri legale, de avantajele stingerii datoriei pe cale amiabila fara a fi pus in situatia de a regreta ca nu a ajuns la o intelegere cu noi.

Vom face toate demersurile legale posibile sa mediem orice litigiu, iar plata servicilor noastre o veti face numai in momentul recuperarii efective a debitelor.

Ca si garantie pentru eforturile pe care le vom depune pentru a recupera debitele dvs in cazul in care Debt Security nu poate recupera debitul, dvs nu trebuie sa ne platiti nimic.

In plus avem cele mai mici tarife existente pe piata recuperarii de creante care pornesc de la 1% din suma efectiv recuperata.

Costurile dvs sunt pe baza comision succes,comision platit in momentul recuperarii creantei, toate celalalte costuri fiind suportate de Debt Security.

Pentru mai multe informatii apelati la unul din reprezentantii nostri pentru o consultanta gratuita.

Pentru mai multe informatii accesati www.debtsecurity.ro

Joburile firmei

Jurist - Recuperari Creante
Timisoara
02-08-2011
Axello