Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Dari Tehnologies Srl Oradea

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. George Calinescu, Nr. 5, Bl. AN45, Ap. 40, Oradea, judet Bihor
Pagina web
www.daritehnologies.ro

Descrierea firmei

Importam si comercializam:
- Aparate Etilotest Profesionale
- Aparate Alcooltest Digitale clasa Premium
- Fiole Alcooltest de Unica Folosinta certificate NFX 20-702

Testele de alcoolemie periodice impun disciplina la locul de munca.

Aparatele Alcooltest Etilotest sunt instrumentele potrivite pentru determinarea rapida a alcoolemiei la angajatii dvs. Ele vor contribui la diminuarea sau eradicarea completa a consumului de alcool la locul de munca.

Mentinerea unui mediu de lucru sanatos si fara pericole este principala preocupare a personalului in securitatea muncii.

Etilotestele si Alcooltestele importate de Dari Tehnologies SRL Oradea s-au integrat cu bine la mii de firme private si companii de stat care au recunoscut din timp costurile ascunse ale consumului de alcool la locul de munca.

Cerintele din ce in ce mai aspre ale legislatiei cu privire la Securitatea si Sanatatea in Munca au determinat companiile si personalul responsabil SSM sa impuna masuri drastice pentru angajatii consumatori de alcool.

Aceste firme au actionat cu curaj si responsabilitate prin folosirea zilnica a aparatelor alcool test sau au efectuat verificari inopinate ai angajatilor posibil consumatori de alcool.

Din 2002, de la infiintare, ne-am axat mereu pe satisfactia deplina a dumneavoastra, a clientului nostru. Mereu am fost preocupati sa va oferim produse de cea mai buna calitate; fiabile si incercate de-a lungul anilor, la preturi rezonabile.

Increderea dumneavoastra in produsele si serviciile noastre, se bazeaza pe:
- Calitatea Ridicata a Produselor;
- Continuitatea si Stabilitatea Serviciilor;
- Respectarea intru totul a Angajamentelor precum si pe
- Atentia la Detalii oferite clientilor nostri.

Colaboram in mod exclusiv doar cu producatori de renume din Coreea de Sud, Statele Unite, Hong Kong, Franta, acordandu-ne privilegiul de a fi Reprezentanti si Unici Importatori in Romania.

Am fost pionierii aparatelor alcooltest de pe piata romaneasca prezentand primul Detector de Alcool Digital cu costuri reduse si de calitate, destinat detectarii si masurarii continutului de alcool din aerul expirat - Alcooltestul Digital PNI AlcAlert BT5500 - Statele Unite.

Axello