Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Dafimar-top Srl

Angajati
5-10
Adresa
Toma Ionescu, Nr.30, Ploiesti, judet Prahova
Pagina web
-

Descrierea firmei

Firma noastra este        autorizata in conditiile legii, pentru clientii sai, sa negociaze sau incheie contracte de asigurare si acorda alte servicii in legatura cu protectia impotriva riscurilor sau cu regularizarea daunelor.

Importanta pe care o acordam faptului ca producerea unui risc care a fost ignorat atrage dupa sine pierderi financiare, reprezinta esenta intelegerii activitatii desfasurate de profesionistii in asigurari.

Consecintele pe care le manifesta expunerea la risc inseamna mult mai mult decat valoarea unui transfer al riscului catre o societate de asigurari.
Relatia pe care o avem cu un client, este o relatie de parteneriat, brokerul reprezentand interesele asiguratului in fata societatilor de asigurari.

Noi asistam clientul in relatia cu societatea de asigurari pentru cumpararea unei polite de asigurare sau pentru conceperea unui program special adaptat analizei de management al riscului.

Un alt serviciu important pe care il putem face, este consultanta sau chiar asistenta in cazul dosarelor de dauna pentru clientii nostrii.

In concluzie, DAFIMAR, prin serviciile de consultanta oferite, acorda un ajutor foarte important clientilor sai, in reducerea cheltuielilor privind acoperirea riscului si monitorizarea unui program de asigurare.

Joburile firmei Puteti trimite CV-ul si la anunturile de mai jos:

Broker de asigurari & credite
Valenii de Munte, Targoviste, Satu-Mare, Ploiesti, Buzau
19-02-2019
Axello