Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

D & P Srl - Bistrita

Angajati
5-10
Adresa
Str Valea Jelnei, Nr 13 A, Bistrita, judet Bistrita-Nasaud
Pagina web
-

Descrierea firmei

Unitatea noastra isi desfasoara activitatea in spatii proprietate privata in municipiul Bistrita, str Valea Jelnei, nr 13 A, jud Bistrita-Nasaud.

A fost infiintata in anul 1992 si are ca obiect de activitate - servicii de intretinere si reparatii in domeniul auto (cod CAEN 5020).

Activitatea desfasurata este autorizata si certificata din punct de vedere al calitatii de catre unitatea teritoriala RAR. Dotarea unitatii noastre si inalta calificare a personalului permite ca serviciile oferite sa fie diversificate, fiind acoperita toata gama de activitati si lucrari specifice care inseamna reparatii si intretinere auto – motoare, mecanica, electricitate, electronica, vulcanizare , dar si tinichigerie si vopsitorie auto.

In spatiul destinat reparatiilor mecanice dotarile tehnice existente permit efectuarea de reparatii pentru 6 autovehicule simultan. Se realizeaza interventii la sistemele de propulsie, de alimentare, de supensie, de directie si franare, prin utilizarea de piese de schimb din stocul propriu asigurat de catre furnizorii specializati de pe plan local si din tara.

In general efectuam reparatii ale autovehiculelor de fabricatie straina, dar sunt realizate si reparatii pentru autoturismele de productie autohtona. Operatiunile efectuate sunt realizate de catre personal specializat si cu experienta in domeniu pentru, astfel incat timpii de reparatie sunt mici, iar rezultatele obtinute sunt de un inalt nivel calitativ.

Reparatiile la structura metalica si de rezistenta a autovehiculelor se realizeaza intr-un spatiu dotat corespunzator cu mijloace tehnice necesare indreptarii elementelor de caroserie si interventiei pe structura de rezistenta.

Vopsirea autovehiculelor realizata in spatiul destinat acestei activitati se realizeaza utilizand mijloace moderne si ecologice. In scopul protejarii si al mentinerii curateniei, pregatirea autovehiculelor pentru vopsire se face in spatiu dotat cu filtre si grup de aspiratie. Echipamentele pneumatice de slefuit sunt racordate la grupul de aspiratie, iar izolarea autovehiculului in timpul efectuarii vopsirii se face integral , indiferent de numarul elementelor vopsite. Atelierul este dotat cu stand de preparare a vopselelor pe baza de apa.

Activitatea desfasurata de unitatea noastra este una adresata preponderent persoanelor fizice si juridice, dar efectuam reparatii si pentru autovehicule care fac obiectul dosarelor de dauna instrumentate de catre asiguratori. Relatiile cu acestia pe plan local sunt dintre cele mai bune, scopul si deviza noastra fiind aceea ca toti clientii care au beneficiat de serviciile noastre sa fie nu doar clienti satisfacuti , ci sa fie clienti complet satisfacuti.

Axello