Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

D & G Dynamic Maintenance Group Srl

Angajati
11-50
Adresa
Str. Mircea Voda, Nr. 42, Etj. 1, Pitesti, judet Arges
Pagina web
www.mechanics.ro

Descrierea firmei

Dynamic Maintenance Group este o companie din Romania cu capital integral privat si cu o arie de acoperire internationala si intercontinentala.

Dynamic Maintenance Group realizeaza cu succes, intocmai si la timp, servicii de calitate in domeniul furnizarii echipamentelor si a pieselor de schimb de origine, punerii in practica a proiectelor, instalarii, urmaririi functionarii, intretinerii si repararii utilajelor si a echipamentelor industriale.

In baza contractelor de mentenanta incheiate cu diferiti Clienti, din diverse industrii, cat si a solicitarilor lor punctuale, Dynamic Maintenance Group a efectuat servicii de mentenanta preventiva si corectiva a pompelor, acestea fiind si principalele activitati dezvoltate de Companie.

Dynamic Maintenance Group a semnat un parteneriat de service cu NETZSCH Pumpen & Systeme GmbH si a devenit astfel Exclusive Service Partner in Romania si Moldova. De asemenea, compania a dezvoltat colaborarea cu firma ANDRITZ Fiedler GmbH, prezenta si in Franta prin Compania Euroslot, ale caror produse le putem asigura. Dynamic Maintenance Group implementeaza servicii externalizate de mentenanta.

Prin natura serviciilor prestate, mai ales pentru utilaje dinamice si echipamente, am dezvoltat colaborari cu fabricanti de talie mondiala, precum Sulzer, Flowserve, Ruhrpumpen, KSB, LMF, Andritz Hidro, TapFlo, Grundfos, Finder, AxFlow, Aversa, Flygt, Saer, Travaini, Verder si multi altii, care s-au bazat pe competentele noastre pentru: activitati de montaj, asistenta la montaj, pregatire si punere in functiune, service in garantie si post-garantie, activitati de intretinere si reparatii, colectare vibratii si termografiere, alinieri cu truse de aliniere cu laser, echilibrari dinamice ansambluri rotorice, modificari si retrofit.

E-Mail: dmg@mechanics.ro

Joburile firmei

Izolator naval, izolator termoacustic
Toate orasele
21-10-2018
Supraveghetor
Pitesti
21-10-2018
Lacatus mecanic / tehnician
Toate orasele
21-10-2018
Tehnician mecanic
Toate orasele
16-05-2018
Tehnician / Inginer Electro-Mecanic / Mecatronist
Toate orasele
09-10-2017
Inginer Mecanic
Toate orasele
09-10-2017
Axello