Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Cx3 Solutions Macchines Srl

Angajati
5-10
Adresa
Str. Aleea Poiana Tapului , Nr. 109 A, Budeasa Mare, judet Arges
Pagina web
-

Descrierea firmei

Firma noastra se ocupa cu comercializarea masinilor si utilajelor industriale (cu sau fara cnc) utilizate in prelucrarea prin aschiere a metalelor, dar si prin deformare plastica la cald sau la rece.

Un alt domeniu de activitate al firmei noastre este comertul cu organe de ansamblare folosite in industria petrolului si a gazului, constructii metalice, drumuri si poduri, cai ferate, etc.
Relocarea unui utilaj sau a unei linii intregi de productie poate fi una din cele mai delicate proceduri, implicand un grad ridicat de know how specific, de intelegere a functionarii interdependente a masinilor unelte si a particularitatii fiecarui utilaj sau subset al acestuia.

Echipa noastra are experienta in relocari de complexitate foarte mare, linii intregi de productie fiind demontate, relocate si remontate in spatii noi, asigurandu-se functionarea optima a acestora la scurt timp dupa remontare, procesul desfasurandu-se in conditii excelente, in ciuda dificultatilor inerente operatiunilor cu un grad ridicat de complexitate.

Joburile firmei

Contabil
Pitesti
11-01-2017
Administrator site - web design
Pitesti
28-09-2015
Axello