Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

CSE Pittl LA-Sungen

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Mosnei, Nr. 74B, Medias, judet Sibiu
Pagina web
www.chemical-solutions.de www.evertape.de

Descrierea firmei

CSE Pittl LA-Sungen este partener CSE Chemical Solutions GmbH.

Infiintata in anul 2009 in Lage, Germania, si avand initial ca obiect principal de activitate producerea si distributia de aerosoli tehnici, CSE Chemical Solutions GmbH s-a dezvoltat rapid, ajungand in scurt timp una dintre firmele cele mai cunoscute din Germania in acest domeniu.

Compania si-a extins continuu domeniul de activitate, fiind in prezent un furnizor important de materiale de etansare si sisteme profesionale de fixare. Printre clientii nostri cei mai importanti se numara Worth International, Ahlsell Norway, Ahlsell Schweden, Ironside, Foerch, Westfalia - enumerand doar cativa dintre ei.

Succesul nostru il datoram in primul rand culturii companiei, bazata pe incredere, respect,seriozitate, calitatea produselor si a serviciilor, cultivarea relatiilor parteneriale pe termen lung cu clientii si colaboratorii nostri, precum si entuziasmului, competentei si responsabilitatii personale a angajatilor nostri.

Fiind o companie de familie, scopul nostru nu este maximizarea profitului pe termen scurt. Noi suntem aici pe termen lung!

La inceputul anului 2019, CSE Chemical Solutions GmbH lanseaza produsele ancora chimica EVERFIX 200 pe baza de rasina vinilesterica fara stiren si ancora chimica EVERFIX PESF TOP pe baza de rasina poliesterica fara stiren, acum disponibile si in Romania. Fixare chimica profesionala cu validare ETA, raport excelent calitate/pret.

Pentru mai multe informatii sau pentru orice solicitare de colaborare, va rog, fara ezitare, sa ma contactati oricand.
Cu stima,
Adriana Pittl

Axello