Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Crismin And Co Sisteme T.c

Angajati
11-50
Adresa
Tattarascu Nr. 8, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
-

Descrierea firmei

SC CRISMIN AND CO SISTEME DE TELECOMUNICATII, avem o experienta de peste 14 ani in montarea si punerea in functiune a centralelor telefonice, a retelelor de centrale telefonice,a interfoniei,a retelelor structurate voce date, a solutiilor de comunicatii avansate, pentru a realiza lucrari de consultanta centrala telefonica, asistenta tehnica si service, la standarde de calitate.

Incepand cu anul 2004, specialistii firmei au fost scolarizati pentru montare si punere in functiune centrale de avertizare si alarmare in caz de incendiu de catre Corpul Pompierilor Militari, societatea obtinand acreditare in acest domeniu.

Produsele noastre sunt adaptate perfect oricaror nevoi de comunicatie ale firmelor, indiferent de marimea acestora, acoperind totodata si sectorul comunicatiilor pentru locuinte.

Toate echipamentele (centrale telefonice, telefoane,etc) sunt fabricate in Comuniunea Europeana, avand avize ISO 9001 si se afla in permanenta intr-un stoc suficient pentru a putea raspunde cu maxima prompitudine oricaror solicitari.

Va mai stam la dispozitie cu retele structurate voce-date.
tel 0722 282 441 : 0721 676 110.

Axello