Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Cretu Industry Co, Ltd.

Angajati
101-500
Adresa
NNo.1480 Husong Road, Shanghai, judet
Pagina web
www.crefuzip.com

Descrierea firmei

Creţu Industry Co, Ltd. specializata in diverse articole de accesorii sac.

Am devenit unul dintre cel mai mare exportator de accesorii sac în Shanghai recent.

Produsele noastre principale - fermoare implica fermoare de plastic cu fermoar, nailon, fermoare, invizibile şi cursoare matchable. Şi produsele noastre sunt secundare cârlige şi bucle şi butoane din plastic anticipate.

Materialele noastre cu fermoar includ PVC, PP, PE, EVA, nailon, dantelă, etc.

Şi cursoare acoperi de metal şi materiale plastice. Avem avansate de fabricaţie şi echipamente de testare, precum şi echipa de profesionisti care garanteaza calitatea si culorile din fiecare produs.

Cu o stabilitate în livrarea de calitate şi de rapidă, produsele noastre sunt polular în aproape 35 de coutries din lume, cum ar fi Statele Unite, Canada, Rusia, Bulgaria, Olanda, Grecia, Franţa, Brazilia, Argentina, Venezuela, Malaezia, Indonisia, Coreea, Iran, India şi etc

Creţu Industry Co, Ltd. este un furnizor de încredere pentru toate angrosisti, distribuitori şi utilizatori finali. Satisfactia dumneavoastra este ceea ce ne dorim.

Suntem în creştere constantă de grad, optimizarea sistemului de servicii, precum şi exercitarea de mai multe modalităţi de cooperare, cum ar fi înfiinţat sucursale sau agenţii pentru a dezvolta împreună cu prietenii de afaceri mai mult.

Axello