Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Craf Company Impex S.r.l

Angajati
11-50
Adresa
Str. Gala Galaction, scriitor, Nr. 30, Sect. 1, Cod 11306, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
-

Descrierea firmei

CRAF Company, infiintata in 1996, este importator direct /distribuitor autorizat, specializata pe furnizarea de consumabile si servicii, distributia de aparatura de birou (copiatoare, imprimante, faxuri, desktop, servere, notebook, etc.), Partener Preffered HP, Canon Service Autorizat, dealer Minolta, distribuitor Epson, OKI, Xerox, Lexmark, partener Microsoft, Acer, etc.

CRAF: Solutia IT Completa este angajamentul nostru pentru nevoi specifice domeniului IT - service si livrari echipamente/ produse IT pentru clientii nostrii traditionali, nume de companii importante in mediul financiar economic romanesc, si nu numai.

In acest sens suntem in masura sa asiguram¬ ¬ ¬ ¬ consumabile pentru imprimante matriciale-riboane, cartuse de cerneala pentru imprimantele InkJet, cartuse de toner pentru imprimantele LaserJet, tonere si service pentru copiatoare si imprimante, media de orice fel inclusiv hartie de copiator, data storage, retelistica pasiva/activa, etc.

Pentru orice fel de configuratie, la cerere, se asigura sisteme brand (HP, Dell, IBM, Lenovo) sau sabansamble-de tip servere /desktop-statii de lucru/ portabile (notebook), impreuna cu soft-ul dedicat.

In toate cazurile se asigura livrarea la sediul firmei in aceeasi zi sau in maxim 24 ore, cu transport inclus in pret pentru Bucuresti si maxim 48 ore pentru provincie, contracost.

Joburile firmei

Reprezentant Vanzari IT-Customer Support
Bucuresti
08-10-2008
Administrator site
Bucuresti
18-11-2007
Axello