Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Cosmirom Srl

Angajati
11-50
Adresa
Str. Husului, Nr. 21, Vaslui, judet Vaslui
Pagina web
www.cosmirom.bizoo.ro

Descrierea firmei

Societatea noastra are prezentate produse care nu sunt la vanzare au scopul doar de prezentare deci nu este magazin online sunt produse prezentate doar cu scop orientativ si nu au preturi.

Cosmirom S.R.L. din Vaslui, judetul Vaslui pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine.

Compania Cosmirom S.R.L. VASLUI ,va pune la dispozitie produse de calitate ca mobilier din sticla si P.A.L. - rafturi si vitrine pt spatii comerciale, mobilier din pal melaminat - sufragerii, dormitoare, bucatarii, holuri, mese, mobilier pt spatii comerciale.

Firma noastra are un personal de 15 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania

Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri.

In cadrul companiei Cosmirom S.R.L VASLUI ,desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala.

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.

Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Cosmirom S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati, la sediul nostru din Vaslui str.Husului nr.21 cladirea albastra cu etaj dupa balci.

Axello