Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Copet S.r.l.

Angajati
5-10
Adresa
Neagoe Voda, Nr. 9, Curtea De Arges, judet Arges
Pagina web
-

Descrierea firmei

Copet S.R.L. a fost fondata in 1992 in Curtea De Arges, judetul Arges si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru.

Cu o echipa de 7 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de filtre, cuzineti, anvelope, amortizoare, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din¬ ¬ Romania.

Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In compania Copet S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.

Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre.

Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Axello