Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Cool Rentals

Angajati
11-50
Adresa
B-dul Iuliu Maniu, Nr .6, Sect .6, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.coolrentals.ro

Descrierea firmei

Cool Rentals este partenerul tau strategic in organizarea de evenimente, in zona de consultanta si implementare tehnica.

Cool Rentals inseamna solutii eficiente si customizate pentru specificul evenimentului tau, inseamna tehnologie de ultima ora, la cele mai inalte standarde de calitate si o echipa de specialisti cu experienta.
Portofoliul de produse Cool Rentals acopera toata gama de echipamente necesare organizarii unui eveniment: sisteme complete audio si video, indoor si outdoor, lumini, scenotehnica, echipamente electrice, solutii integrate de scena.

Echipa noastra de profesionisti se afla in permanenta la dispozitia ta pentru a-ti oferi consultanta in configurarea rider-ului tehnic potrivit cu specificul si caracteristicile evenimentului tau si suport tehnic in procesul de implementare pe toata desfasurarea evenimentului.

Echipamentele Cool Rentals sunt aliniate in permanenta la tehnologia de ultima ora si reprezinta de fiecare data cea mai buna solutie pentru specificul evenimentului tau.

Serviciile Cool Rentals sunt proiectate sa atinga scopul evenimentului tau: echipamente de ultima generatie, consultanta oferita de specialisti cu experienta si, mai ales, implicare totala.
Fie ca este vorba de o conferinta, de o lansare de produs sau de conceperea unui eveniment de inalta vizibilitate, echipa Cool Rentals garanteaza pentru reusita evenimentului.

Portofoliul nostru de produse si servicii ne ajuta sa putem reactiona rapid si sa acoperim la nivel inalt toate solicitarile primite.

Joburile firmei

Electromecanic
Bucuresti
19-03-2011
Axello