Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Contitech Trans

Angajati
11-50
Adresa
Feldioarei, Nr. 456, Halchiu, judet Brasov
Pagina web
www.contitechtrans.ro

Descrierea firmei

Contitech Trans este importator si distribuitor de piese schimb autocamioane si semiremorci precum Scania, Iveco, Mercedes, Renault, Volvo Man, Daf, SAF, BPW. Ne bucuram de un suces datorita angajatilor dedicati si clientilor cu care colaboram inca de la infiintarea companiei.

La noi veti gasi cele mai bune preturi la calitate inalta si angajati dornici sa va consulte si sa gaseasca piesele de schimb dorite. Avantajul cu care ne mandrim este stocul de piese de schimb din magazinul situat pe str. Aurel Vlaicu din Brasov si depozitul de peste 250mp situat in Halchiu, judetul Brasov. In cazul in care piesele solicitate nu se afla pe stoc, vi le vom furniza in termen de 1-2 zile, in functie de produs.

Datorita calificarilor angajatilor, vom gasi cele mai bune solutii pentru autocamioanele dumneavoastra.. garantat!

Ne place sa spunem ca la noi "calitatea este mai ieftina", datorita preturilor avantajoase si produselor de cea mai buna calitate. De ce sa cumparati produse de calitate slaba si sa platiti sume relativ mari, cand puteti achizitiona produse de calitate la preturi speciale? Contactati unul din angajatii nostrii pentru o cerere de oferta.

Contitech Trans este unic importator si distribuitor al pernelor de aer NEOTEC, marca producatorului Polonez Tip-Topol.

Axello