Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Conta Radulescu

Angajati
11-50
Adresa
P-ta Alba Iulia, Nr. 7, Bl. i6, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.contaradulescu.ro

Descrierea firmei

Situata central, in vecinatatea tuturor punctelor de interes major operational (ITM, Registrul Comertului, Casa de Pensii, etc.) Conta Radulescu SRL, ofera servicii complete de contabilitate, consultanta fiscala, servicii de salarizare si servicii conexe financiar contabile, la standard european sprijinindu-ne in afirmatii pe colaborari de lunga durata cu firme de renume.

Cu o experienta de peste 5 ani in contabilitate si audit, fondatorul companiei si-a dorit sa aduca un suflu nou in domeniul financiar contabil romanesc.

Astfel, am introdus ca si produs standard raportul lunar de activitate financiar contabila, destinat managerilor, in vederea analizei activitatii lunare a societatii, si curieratul GRATUIT al actelor contabile.

Putem adauga dorinta noastra de a ne sprijinii partenerii de afaceri, indiferent de gradul de dezvoltare al afacerii lor, astfel incat le putem oferi asistenta in legatura cu operatiunile privind evidenta primara la sediul clientului.

Stim ca doar o buna gestionare a resurselor, poate fi cheia succesului, astfel incat ne-am canalizat toata atentia spre calitatea serviciilor care sa vina in sprijinul partenerilor nostri.

Deasemenea, in seria avantajelor oferite clientilor nostri, adaugam si un discount de 50% in prima luna de contract.

Totul pentru succesul dumneavoastra.

Joburile firmei

Contabil
Bucuresti
19-05-2017
Consultant marketing
Bucuresti
20-04-2017
Reprezentant vanzari
Bucuresti
20-04-2017
Operator Call Center
Bucuresti
20-04-2017
Contabil pentru PFA si SRL
Bucuresti
20-04-2017
Contabil
Bucuresti
23-03-2017
Operator telesales / Agenti vanzari prin telefon
Bucuresti
23-03-2017
Axello