Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Conselionax S.r.l.

Angajati
5-10
Adresa
Bulevardul Republicii Nr. 12., Bistrita, judet Bistrita-Nasaud
Pagina web
-

Descrierea firmei

Infiintata in anul 2000, Conselionax S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Bistrita, judetul Bistrita-Nasaud.

Compania Conselionax S.R.L efectueaza transport intern (Bistrita) si international (Franta, Italia, Spania). Firma noastra are o echipa de 5 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Europa de Vest.

Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In firma Conselionax S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.

Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale.

Conselionax S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Axello