Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Comex Srl

Angajati
11-50
Adresa
Aleea IV Simnic, Nr. 3C, Craiova, judet Dolj
Pagina web
www.comex-papetarie.ro

Descrierea firmei

Infiintata in anul 1991, Comex S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate.

Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca rechizite scolare, caite, creioane, pixuri, rechizite de birou, consumabile pentru imprimante si jucarii diverse. Firma noastra are o echipa de 19 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania.

Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei.

Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre.

Principala preocupare a companiei Comex S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Axello