Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Color Magic 2000 Sikkens

Angajati
11-50
Adresa
Str Cartierului, Nr.16, Chitila, judet Ilfov
Pagina web
www.colormagic.ro

Descrierea firmei

Color Magic 2000 Srl este unic importator in Romania a unor marci a concernului multinational Akzo Nobel, Sikkens, Levis, Trimetal si Zweihorn.

Compania a luat fiinta in anul 1999 in Bucuresti si de-a lungul timpului a deschis puncte de lucru in Brasov si Pitesti si are colaborari cu distribuitori in Craiova, Cluj si Timisoara.

De asemenea exista o colaborare cu lantul de magazine de bricolaj Mr.Bricolage, deocamdata doar in Bucuresti urmand cel putin alte doua concretizari ale colaborarii la Focsani si la Iasi.

In momentul infiintarii companiei posibilitatile de nuantare a diferitelor tipuri de acoperiri era extrem de limitata si de aceea se poate considera ca firma a avut si o activitate de pionerat.

Posibilitatile de colorare a diferitelor produse comercializate sunt aproape nelimitate, ajungand la 10000 de culori pentru lavabile si vopsele de lemn-metal, peste 1000 pentru sistemele translucide, fie ca e vorba de produsele diluabile cu apa fie ca e vorba de cele pe solvent.

Colorarea si mixarea vopselelor se face computerizat si automatizat, astfel incat reproductibilitatea culorilor este maxima, neexistand posibilitatea ca intre doua achizitii de produse sa existe diferente coloristice.

Produsele oferite de Color Magic 2000 SRL se adreseaza atat clientilor industriali (fabrici de ferestre si usi, companii de constructii, etc.) cat si clientilor finali.

Prin cele doua puncte de lucru Brasov si Pitesti, cat si prin colaborarile cu distribuitori Craiova, Cluj si Timisoara, Color Magic 2000 acopera destul de bine spatiul intregii tari iar in curand prin intermediul retelei de bricolaj Mr.Bricolage (in care suntem prezenti momentan doar in Bucuresti) va fi prezent Focsani, Iasi si Suceava.

In afara de cele stipulate mai sus suntem prezenti in orice colt al tarii, colaborand cu clienti din toate orasele prin serviciile de curierat.

Joburile firmei

Reprezentant depozit
Ilfov
21-03-2017
Agent vanzari
Ilfov, Bucuresti
21-03-2017
Agent vanzari
Ilfov, Bucuresti
22-06-2015
Axello