Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Colonial Construct

Angajati
mai putin de 5
Adresa
str.Nae Leonard nr.9, Galati, judet Galati
Pagina web
-

Descrierea firmei

Infiintata la inceputul anului 2006, COLONIAL CONSTRUCT, s-a impus prin calitatea si fiabilitatea produselor, prin respectul pe care il acorda clientilor sai, prin adaptarea rapida la cerintele pietei in domeniul materialelor de constructii si cel al constructiilor.

Intr-un climat competitiv din ce in ce mai dur, compania noastra activeaza cu succes, pe piata constructiilor in primul rand datorita faptului ca si-a stabilit un obiectiv principal in mentinerea standardelor calitative si permanenta aliniere la cele mai noi tehnologii.

Strategia adoptata de societatea noastra, vizand largirea continua a ariei de expertiza, ne permite sa oferim clientilor nostri tot ceea ce au nevoie in domeniul constructiilor, inclusiv asistenta tehnica. Suntem astfel aproape de clientii nostri, intelegandu-le nevoile si transformandu-le in realitate.

Domeniul principal de activitate este comercializarea si distributia materialelor pentru constructii, produsele noastre fiind de mare calitate, provenind de la marile nume de pe piata : Nobasil, Coilprofil, Deko, Ceradez, Sika.

Joburile firmei

Consultant vanzari in constructii
Braila, Galati
30-06-2008
Sofer transport marfa
Galati
30-06-2008
Axello