Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Cofetaria Nanette Asociatia Gen. Continental

Angajati
11-50
Adresa
Bdul. Pache Protopopescu, Nr. 52 C, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
-

Descrierea firmei

Cofetaria Nanette (fosta Bon Ton), cu o vechime de peste 20 de ani, a avut de-a lungul timpului mai multi administratori.

Din octombrie 2013, o noua echipa manageriala cu experienta in acest domeniu, incearca sa aduca aceasta unitate, in topul cofertariilor bucurestene.

Dispunem de laborator propriu atat la patisserie cat si la cofetarie, ceea ce ne da posibilitatea sa ne întampinam clientii cu mirosul îmbietor al produselor de patiserie, respectiv strudele cu mere, branza si dovleac, covrigi din foietaj (marca proprie Nanette), placinta dobrogeana si multe altele.

Acestea, impreuna cu produsele de cofetarie (torturi, prajituri, miniprajituri, fursecuri, pasca, turte, cozonaci, bomboane, etc.), se gasesc in permanenta in locatia noastra din Bd. Pache Protopopescu nr. 52 putand fi si comandate (chiar personalizate) pentru livrare la domiciliu.

Cofetaria Nanette isi redescopera valorile si calitatile, cu ajutorul acestei echipe noi, care doreste sa faca din acest loc, unul unde sa reveniti cu drag, atat pentru servirea exemplara, cat si pentru gustul produselor, cele mai multe dintre ele fiind┬ ┬ ┬ ┬ nou create.

CONCEPTUL este nou, PRODUSELE sunt noi, CALITATEA fiind elementul cheie cu care dorim sa va determinam sa reveniti.

Va asteptam cu drag!
Nanette - Gustul Care Conteaza

Va asteptam cu drag!

Joburile firmei

Cofetar
Bucuresti
01-02-2014
Cofetari
Toate orasele
01-02-2014
Axello