Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

CN Romarm Sa

Angajati
5-10
Adresa
B-dul Timisoara, nr. 5 B, Bucuresti, judet Ilfov
Pagina web
www.romarm.ro

Descrierea firmei

Principalul producător şi exportator direct de produse militare din Romania, Compania Naţională Romarm S.A. a fost infiinţată in anul 2000 prin fuziunea celor mai importante fabrici ale Industriei Romaneşti de Apărare şi este principalul furnizor de echipament militar, muniţie şi servicii de intreţinere.

Romarm este o structura tip holding cu capital 100% romanesc, sub autoritatea Ministerului Economiei, Comerţului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri.

Cu o lungă tradiţie in Industria de Apărare, materializată in experienţa de peste 75 de ani de producţie militară, Romarm este totodată o companie nouă şi flexibilă, adaptată la rigorile şi cererile pieţei economice.

Compania Naţională Romarm S.A. este principalul furnizor din Romania de tehnică şi servicii militare, fiind o prezenţă constantă in peste 50 de pieţe in ţări din Europa, America de Nord, America de Sud, Asia şi Africa.

Produsele noastre de calitate, recunoscute deja pe piaţa internaţională, sunt acum disponibile clienţilor noştri, direct de la producător, la preţuri atractive, cu posibilitatea de negociere a termenilor din contracte, cu scopul de a obţine avantaje de ambele părţi.

Joburile firmei

Contabil
Bucuresti
26-11-2019
Axello