Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Cm Metal Trading SRL

Angajati
5-10
Adresa
Str. Fortaretei, Nr. 4, Timisoara, judet Timis
Pagina web
www.cmmetal.ro

Descrierea firmei

Infiintata in anul 1994, Cm Metal Trading se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Timisoara, judetul Timis.

Compania CM METAL TRADING va pune la dispozitie produse de calitate ca aparate de sudura si de taiere. Firma noastra are un personal de 10 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare.

Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor CM METAL TRADING.

Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra.

Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania CM METAL TRADING sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei.

Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Axello