Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

City Rental Services Srl

Angajati
5-10
Adresa
Mas™ina de Paine, Nr.69, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.megascena.ro

Descrierea firmei

Într-o lume în care majoritatea furnizorilor oferă spre inchiriere echipamente pentru toate evenimentele desfașurate atât in interior cât și in exterior, noi furnizam servicii de producție tehnică doar pentru spectacole și turnee în aer liber. De ce ? Pentru că suntem experți in astfel de servicii.

Bineînțeles că un spectacol reușit nu constă doar în cele câteva ore in care acesta se desfășoară, de aceea ne implicăm de la început în realizarea lui. Expertiza și experiența noastră vă vine in ajutor chiar de la stadiul de idee. Prin colaboratorii noștri vă punem la dispoziție acces la artiști, echipamente ce nu fac parte din portofoliul nostru, etc pentru a vă asigura de succesul evenimentului dumneavoastră.

Scenele noastre pentru spectacole și turnee sunt ideale când ai vrei să organizezi un spectacol într-o piața publică, într-un parc sau într-un loc unde accesul pentru trafic de mare tonaj este restricționat. Datorită montajului rapid si a numarului de personal tehnic necesar redus, noi asigurăm costuri logistice reduse. In plus scapi si de bătăile de cap cu autorizații de construcții temporare, cu inchirierea si securitatea locului de desfașurare a evenimentului cu o zi inainte și una dupa eveniment, de cazarea pentru mai multe zile a unei echipe tehnice de multe ori prea numeroase pentru un buget redus.

Scenele noastre sunt ideale pentru turnee in aer liber, o scena complet utilata fiind gata de eveniment in trei ore. Dacă ai de organizat un turneu de spectacole in aer liber care se desfasoară in zile consecutive in locații diferite, noi avem soluția pentru tine.

O scena pentru spectacole si turnee echipata complet cu sunet, lunini si backline este operata de obicei de patru oameni.

Axello