Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Cim Market Consulting

Angajati
5-10
Adresa
Str. Preciziei, Nr. 26, Sector 6, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.cimmarket.ro

Descrierea firmei

De 15 ani producem lucruri care ii multumesc pe oameni. Venim in intampinarea clientilor prin productia de masti de bumbac si viziere de protectie astfel incat sa navigheze cu bine aceste timpuri. Specialisti in productia publicitara si in marketing suntem o echipa care se bazeaza pe respect, comunicare si integritate.

CINE SUNTEM?

Noi suntem CIM MARKET o agentie de publicitate specializata in productia publicitara, cu sediul in Bucuresti si o echipa de oameni faini si creativi.

CE FACEM?

Implementam idei noi si ne adaptam la cerntele pietei. Livram produse de catalog sau comenzi speciale, pe care le personalizam astfel incat sa punem in lumina brand-ul tau.

Ne desfasuram activitatea intr-o piata in care totul se intampla pe repede inaintea. Pe noi ne motiveaza si ne incanta acest ritm, pentru ca ne place la nebunie sa putem crea, produce si implementa in timp scurt, gasind solutii pentru orice situatie neprevazuta. Imaginatie avem din plin si, in plus, stim exact cu cine si cand sa vorbim, care sunt cei mai seriosi furnizori, unde putem sa producem si de unde putem sa importam orice obiect, unde personalizam si cum, de unde sa facem rost de tot ceea ce au nevoie clientii nostri.

CALITATEA SE DEMONSTREAZA SI SE CERTIFICA

ISO 9001- sistemul de management al calitatii.

OHSAS 18001- sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale

ISO14001- sistemul de management al mediului.

Axello