Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Chiorino Srl

Angajati
11-50
Adresa
Str.Clujului FN, Sannicoara, judet Cluj
Pagina web
https://www.chiorino.com/ro

Descrierea firmei

Valoarea unei companii este data nu doar de dimensiunile sale, dar, de asemenea, de obiectivele pe care si le stabileste pentru sine si este capabila sa le realizeze.

Chiorino a avut intotdeauna aspiratii inalte, incercand sa consolideze rezultatele obtinute si propunerea de noi produse la comanda pentru nevoile clientului. Confruntarea cu noi provocari si atingerea obiectivelor tot mai ambitioase necesita sinergie si colaborare intre departamentele companiei, clienti si furnizori.

Filozofia Chiorino este sa sporeasca aportul tuturor partilor interesate. Un model de afacere de succes pe toate planurile.

Aspiratia Chiorino este sa fie o companie dinamica in crestere constanta, un partener de incredere a carui misiune este satisfactia totala a clientului. Perspective inovatoare, alegeri antreprenoriale castigatoare si o divizie de productie de nivel superior au facut din Chiorino un lider mondial in productia de benzi transportoare si curele de transmisie.

Chiorino este o companie internationala care opereaza pe o piata globala si este prezenta la nivel mondial prin intermediul retelei sale de distributie pe scara larga, pentru a oferi solutii excelente de aplicatii, combinate cu un serviciu de asistenta calificat pentru clienti. Clientii Chiorino au certitudinea ca vor gasi, oriunde in aria geografica de referinta, aceleasi calificari profesionale si aceeasi calitate a serviciilor oferite de catre societatea-mama.

Inovatia & cercetarea sunt valori-cheie pentru Chiorino. De-a lungul istoriei si datorita ideilor sale inovatoare si intreprinzatoare, compania a stiut intotdeauna cum sa dea un nou impuls produselor si proceselor de productie. Benzile transportoare si curelele de transmisie sunt studiate si dezvoltate pentru a garanta clientilor calitatea, costuri de productie reduse, economisirea energiei, conservarea resurselor naturale si respectarea celor mai stricte reglementari. La Chiorino, Inovatia & cercetarea sunt punctul de contact intre cererea pietei si conceptul de economie verde.

Joburile firmei Puteti trimite CV-ul si la anunturile de mai jos:

Axello