Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Chess Events Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Calea A. Vlaicu, Bl. Z 26, Sc. C Ap. 4, Arad, judet Arad
Pagina web
www.magazinuldesah.ro

Descrierea firmei

Magazinul nostru este axat cu preponderenta pe produse de sah, putand alege din peste 500 de produse dedicate jocului de sah. De la produse ieftine pentru cei care fac primii sah in sah la scoli si gradinite, la piese profesionale de calitate pentru impatimitii jocului de sah.

Ce va trebuie pentru o experienta cat mai placuta? Va recomandam piesele de sah din lemn produse in India, recunoscuta in plan mondial pentru cele mai calitative piese de sah, o tabla de sah din lemn sau pentru cei care vor sa o poata transporta mai usor chiar si una din material plastic, o cutie in care sa pastrati piesele dv. preferate, un ceas de sah electronic si optional, poate, cateva carti de sah care sa va ajute sa va cresteti nivelul de joc.

Cum multi amatori de sah joaca si table sau poker, avem multe produse si pentru aceste jocuri care cu siguranta va vor placea.

Ne mandrim cu calitatea produselor si serviciilor noastre, dar, nu uitati, daca nu va place un anumit produs aveti oricum 30 de zile la dispozitie sa-l returnati.

Axello