Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Chemsol Group S.r.l.

Angajati
11-50
Adresa
Str. David Emanuel, Nr. 6A, Bucuresti, Sector 1, judet Bucuresti
Pagina web
www.pro-x.ro

Descrierea firmei

Chemsol Group S.R.L. ofera tehnologii avansate pentru cosmetica si intretinere auto, prin gama de produse Pro-X, ce sunt destinate pentru ingrijirea si intretinerea automobilelor.

Scopul nostru este de a promova produse usor de utilizat, ce imbunatatesc aspectul automobilelor, mentin valoarea investitiei si maresc siguranta soferilor la volan in timpul condusului.

Cu aceaste idei in gand, am dezvoltat o gama completa de peste 65 produse ecologice pentru intretinerea automobilelor, din respect pentru de mediul inconjurator si clientii nostri.

Astazi produsele Pro-X se regasesc in peste 1500 de locatii, atat pe teritoriul romaniei cat si in afara. Consumatori din retail cat si profesionistii in domeniu (spalatorii auto, saloane detailing, service-uri auto, concesionari auto, firme de transport), folosesc cu incredere produsele noastre in fiecare zi.

Cu o retea de distributie la nivel national si magazin online, oferim solutii complete de produse destinate ingrijirii automobilelor ce cuprind echipamente, accesorii si consumabile.

Axello