Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Cheder - Grup Srl

Angajati
11-50
Adresa
Calea Sagului, Nr. 143, Timisoara, judet Timis
Pagina web
-

Descrierea firmei

Suntem o companie localizata in Timisoara, judetul Timis, si infiintata in anul 2000.

Suntem cei ce am preluat linia de productie de cizme DERMATINA model Bursuc si Bega.

Ceea ce isi propune firma S.C. Cheder-Grup S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca articole din mase plastice si cauciuc - tuburi electroizolante, chedere, marochinarie, garnituri geam termopan, garnituri din cauciuc. Compania noastra are un personal de 12 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta.

Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor S.C. Cheder-Grup S.R.L..

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.

S.C. Cheder-Grup S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra.

Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Axello